Vogels

Bent u een vrolijke fluiter en bent u opzoek naar de juiste producten voor uw vogel dan biedt dierenspeciaalzaak Molenkamp het gene wat u zoekt.

Zo beschikken wij over veel verschillende soorten vogelkooien, er is altijd wel een vogelkooi te vinden die bij u past. Staat uw kooi er niet bij dan kunnen wij op korte termijn de kooi naar wens leveren. In een vogelkooi horen natuurlijk leuke accessoires in te hangen zodat uw vogel zicht niet verveeld. U vindt bij ons leuke accessoires om in de kooi op te hangen. Van zitstokken tot leuke spiegels en belletjes. Alles voor vogels.

In ons assortiment vindt u ook trosgierst, nestmateriaal, grit, maagkiezel, eivoeders, voorfronten en diverse bodembedekkers.

Bent u op zoek naar een nieuw vogel? In onze vogelafdeling vindt u Kanaries, Parkieten, Valkparkieten en Agapornissen en Tropen. Door het importverbod is onze keus helaas zeer beperkt geworden.

Bent u niet zeker welke voeding of accessoires geschikt is voor uw vogel, dan kunt u altijd bij één van onze specialisten terecht voor vragen en advies.

Kooien

Ruime kooien voor een lage prijs, dan moet u bij ons echt eens langs komen. Regelmatig bieden wij ruime kooien aan voor een gunstige prijs. Agaporniden Valkparkieten een Kanarie of Tropische vogel, wij hebben er kooien voor. Eveneens binnen voliere's.

Vogelvoeding

Kies bij voeding voor uw vogel voor kwaliteit. Geen goedkope stoffige zaden of schrale mengsels. Bij ons vindt u samenstellingen van kwaliteit. Bijvoorbeeld onze huismerk Discus zaden. Deze worden geleverd door de grootste toeleverancier van Europa die eveneens de beste borstel/poets machines heeft staan. Hierdoor koopt u schone zaden, vers door de hoge omloop. Er wordt door het seizoen heen geen concessies gedaan in de samenstelling door prijsschommelingen.
Eivoeders, mineralen, vitamines enz ontbreken uiteraard ook niet in onze winkel.

Bodembedekkers

Hygiene is vooral bij vogels zeer belangrijk. Hierdoor is de keuze van de bodembedekker zijn belangrijk. Schelpenzand, Maiskorrels, Hennepvezel of Beukenvezels in klein en groot verpakking. Maak uw keuze of vraag ons om voorlichting.

Speeltjes

Om verveling bij o.a. parkieten tegen te gaan vindt u bij ons een ruime keus in speeltjes.

Krijg een impressie van deze afdeling