Katten

Als de kat van huis is dan…Is hij met zijn baasje onderweg naar Dierenspeciaalzaak Molenkamp

Bent u een echte kattenliefhebber en heeft u alles over voor uw poes of kater, dan heeft dierenspeciaalzaak Molenkamp de juiste producten die daar bij kunnen helpen.

Bent u opzoek naar een krabpaal waar uw kat lekker in weg kan dromen of een kattenbak dan hebben wij hier de juiste producten voor. Naast het normale assortiment manden, kussens, halsbandjes, shampoo etc. bieden wij u ook speciale artikelen aan zoals buggy’s, slaapzakken, Cat-Stop en nog veel meer. Kom gerust langs voor een breed assortiment accessoires voor katten.

Heeft uw kat specifieke wensen qua kattenbakvulling dan vindt u bij ons verschillende soorten kattenbakvulling die aan die specifieke eisen voldoen. Ook als u biologische kattenbakvulling wilt gebruiken.

Voeding is belangrijk en daarom verkopen wij alleen kwalitatieve kattenvoeding. Zo hebben wij onze private label Total Bite dat een zeer goede prijs- kwaliteits verhouding heeft. Naast dit A merk kunt u bij ons ook Hills, Royal Canin, Smølke en Discus huismerk vinden voor katten. Geeft u liever kuipjes van zeer goede kwaliteit dan heeft dierenspeciaalzaak Molenkamp ook hier de juiste producten voor.

Bent u niet zeker welke voeding geschikt is voor uw kat, dan kunt u altijd bij één van onze specialisten terecht voor vragen en advies.

Voeding

Ontspanning

Voor uw kat is ontspanning zeer belangrijk. Veel vachtproblemen ontstaan door stress situaties. Niet door overwerk maar juist door een te kort aan werk!!. Uw kat is een jager die vanuit hogere plekken zijn jachtgebied wil overzien. Verdeel hiervoor uw huis in zones die bestaan uit o.a. Rustplaats Jacht/speelplaats en Toilethoek. Gebruik hiervoor de juiste krabpalen toiletten en voerbakjes en die vindt u uiteraard bij ons. Prikkel uw kat ook regelmatig met nieuwe speeltjes, mandjes en speeltoestellen. Zo is uw kat relaxed en voorkomt u gezondheidsproblemen.

Toilet?

Ja het belangrijkste artikel voor uw kat, de Toilet. De juiste maat, met filter en vooral de juiste vulling. Wij bieden de meeste gangbare, en ook als beste getest door onze klanten, soorten kattenbakvullingen aan. Naast klompvormers, Amerikaanse steentjes, Houtkorrels ook de zeer snel stijgende in vraag Pearls. Kortom voor een fris ruim en mooi gevuld toilet kunt u bij ons terecht.

Problemen?

Er zijn tal van problemen bij de kat die stress als oorzaak hebben. Deze problemen kunnen zich uiten in de vacht of gedrag. Wij kunnen u hierin adviseren en via vragen vaak tot een oplossing komen. Hiervoor staan in ons schap diverse producten die gebruikt kunnen worden bij deze problemen.

Krijg een impressie van deze afdeling